Bonusi u online kladionicama

Jedan od glavnih argumenata koji idu u prilog online kladionica u odnosu na zemaljske kladionice jeste ta što daju bonuse. Može se doslovce reći da je to novac koji vam kladionice poklanjaju. Uobičajeno je dobivanje bonusa nakon registracije i prve uplate, međutim osim tih prvih bonusa, kladionice često daju razne dodatne bonuse, posebno kad su neki važni sportski događaji (europska i svjetska prvenstva, olimpijske igre, start sezone, finala nekih natjecanja, itd.).

Međutim svaki taj bonus dolazi s određenim uvjetima koje je potrebno ispoštovati. Ukoliko se ne ispoštuju uvjeti bonusa kladionica može uzeti ne samo bonus, nego i eventualne dobitke koji su proistekli iz tog bonusa. Zbog toga je neophodno prije nego se neki bonus prihvati detaljno pročitati uvjete koji dolaze uz taj bonus. Link koji vodi ka uvjetima bonusa je često napisan sitnim slovima i nije ga lako uočiti. Stoga vam mi dajemo korak po korak upute kako dobiti bonus, te koje sve uvjete trebate ispuniti da bi bonus mogli isplatiti.


Dolje dajemo opis koje sve vrste bonusa u kladionicama uopće postoje, kako bi znali na što trebate paziti kad dobijete neki bonus tj. kako bi ga mogli što bolje iskoristiti.

Unovčivi bonusi

To su bonusi koji se daju u obliku dodatka na vašu uplatu u određenom postotku (npr. 25%, 50%, 100%). Ovakav bonus dolazi uz uvjet da se mora „okrenuti“ određeni broj puta. To znači, ako je bonus potrebno okrenuti 5 puta, da se mora uplatiti oklada u vrijednosti 5 puta većoj od bonusa. Kada se ispune ovi uvjeti, bonus je moguće isplatiti.

Drugi uvjet koji kladionice vežu uz ove bonuse je minimalni koeficijent. Naime, kako bi se osigurale da se bonus ne okreće na sigurice s koeficijentom 1.1 ili 1.2, kladionice propisuju koliki mora biti minimalni koeficijent, da bi oklada vrijedila za okretanje bonusa. On se uglavnom kreće od 1.5 do 2.0.

Osim ova dva, mogu se propisati i dodatni uvjeti kao što su npr. da bonus vrijedi samo za oklade s više parova na listiću, da utakmice moraju imati 3 ishoda (1, X ili 2) pa oklade na tenis ili under/over oklade tu ne važe, itd.

 

Besplatne oklade

Besplatne oklade funkcioniraju na principu da je potrebno uplatiti okladu određenog iznosa, a zatim vam kladionica da besplatnu okladu istog iznosa. Besplatna oklada se iskoristi tako da prilikom se uplate listića naznači da se koristi besplatna oklada (na listiću obično stoji da imate na raspolaganju besplatnu okladu), te se tada za uplatu ne troše sredstva sa vašeg računa.

Besplatne oklade mogu biti takve da se ulog vraća i da se ulog ne vraća. Ako se ulog vraća, tada se, ako je oklada dobitna, nazad dobiva i ulog i dobitak. Ako se ulog ne vraća tada se dobiva nazad samo dobitak, a ulog zadržava kladionica.

 

Povrat novca

Ovo je oblik bonusa kad vam se daje mogućnost postavljanja oklade bez ikakvog rizika za vas. Jer ako se dogodi da vaša oklada izgubi, kladionica vam vraća ulog.

Ulog se može vratiti tako da vam se novac vrati na račun ili da dobijete besplatnu okladu.

Svi bonusi također dolaze s vremenskim rokom u kojem se moraju realizirati, a koji se obično kreće od tjedan dana pa do 6 mjeseci, ili i više. Na ovo treba dobro paziti jer ako se prekorači dozvoljeno vrijeme, kladionica će uzeti nazad bonus.

Iskoristite darežljivost internet kladionica i počastite se bonusom.