pinnacle sports online kladionicaPinnacle Sports online kladionica je poznata kao kladionica s najnižim marginama i najvišim limitima u kladioničkom poslu. Zbog toga je postala poznata kao kladionica u kojoj se klade profesionalci.

Registrirana je na Nizozemskim Antilima na otoku Curacao i to još od 1998. godine. Tijekom godina su stekli reputaciju kao jedna od najstabilnij kladionica na internetu, te je danas teško pronaći lošu kritiku o njima.

Pinnacle Sports je sve podredio samo jednom cilju, a to je da ponudi najbolje koeficijente na tržištu. Stoga kod njih nećete pronaći bogato dizajniranu stranicu, bonuse na uplate, razno razne promocije, neograničene besplatne transfere novca. Ali ćete stvarno naći najbolje koeficijente na tržištu. Na neke oklade margina je svega 2%, što je daleko ispred 6 – 10% koliko iznose u drugim kladionicama. Pinnacle Sports je kladionica koncentrirana na niske margine i velike sume pri klađenju.

Poznati su i kao kladionica koja vas neće blokirati ili limitirati ako pobjeđujete, niti vam zatvarati račune. Dapače, čak pozivaju igrače koji bave sportskom arbitražom da se kod njih klade.

Pinnacle Sports nudi veliki izbor sportova i liga za klađenje, pogotovo na američke sportove i lige, ali za razliku od drugih kladionica nema preveliki broj raznih vrsta oklada. Uglavnom su to pobjeda/remi tima ili igrača, Azijski hendikep i under/over golova.

Samo registriranje u kladionicu i prebacivanje novca je vrlo jednostavno i brzo. Novac se može uplatiti na brojne načine i svi su besplatni. Dok kod isplate je samo jedna isplata mjesečno besplatna, a ostale se naplačuju. Pozitivno je i to što je Pinnacle Sports jedna od kladionica koja radi najbrže isplate, pa tako ako koristite npr. Skrill, novac vam sjedne na račun već za nekoliko minuta.

Sve u svemu Pinnacle Sports je kladionica u kojoj bi svaki kladitelj trebao imati otvoren račun. Ne nude toliko toga kao ostale kladionice, ali zato u onom što nude su im koeficijenti nenadmašivi.

Isprobajte Pinnacle Sports kladionicu uz najbolje koeficijente na internetu!

Pregled online kladionice Pinnacle Sports:

 • Hrvatski jezik: NE
 • HRK kao valuta: NE
 • Način uplate/isplate:
  -Visa, Visa Electron, Mastercard: min. uplata 20€ (isplatanije moguća na kartice); provizije nema
  -Moneybookers (Skrill): min. uplata/isplata 10€; provizije na uplatu nema; jedna besplatna isplata mjesečno (ostale koštaju 12€)
  -Bankovni transfer: min. uplata/isplata 10€; provizije na uplatu nema; jedna besplatna isplata mjesečno (ostale koštaju 20€)
 • Bonus na prvu uplatu: nema
 • Minimalni ulog za okladu: 1$
 • Vrste oklada: single, combo (akumulator), sistem, sistem sa fixom
 • Klađenje uživo: DA
 • Klađenje putem mobitela: DA
 • Ostale igre: Casino
 • Korisnička podrška: e-mail