Sportsko klađenje

Sportsko klađenje je danas zabava milijunima ljudi i većina je kladitelja svoju karijeru počela u lokalnim kladionicama. Međutim pojavom interneta klađenje je doseglo nove visine. Danas postoji na stotine online kladionica i svatko može birati u kojoj se želi kladiti. To ima za posljedicu da samo najbolje i najkvalitetnije kladionice opstaju, i nema razloga da se i vi ne počnete kladiti u online kladionicama jer prednosti su velike:

  • Kao prvo ćemo istaknuti da nema manipulativnih troškova, pa je to novac koji direktno ostaje u vašem džepu. Jer ako ste godišnje uplatili u kladionice samo 10000kn, onda ste kladionicama poklonili 500kn u obliku manipulativnih troškova.
  • Veći izbor kladionica – I dok ste kod lokalnih kladionica limitirani s onima koji su u vašoj blizini, na internetu su vam sve kladionice na domak klika mišem, a ima ih na stotine. Online kladionice predstavljene na ovim stranicama su u samom vrhu po kvaliteti i najbolji izbor za igrače s našeg područja.
  • Bolji koeficijenti – Online kladionice imaju i do 10% bolje koeficijente, pa tako na susret gdje su lokalnim kladionicama koeficijenti 1.80 : 1.80, na internetu se mogu dobiti koeficijenti od 1.90 : 1.90 pa čak do 1.95 : 1.95. Iako na prvi pogled to ne izgleda puno, na duge staze to može značiti razliku između dobitka i gubitka u klađenju.
  • Bolja ponuda – Online kladionice imaju i veći izbor pri klađenju: više vrsta sportova, više liga, više različitih načina klađenja.
  • Veći limiti – I dok je u lokalnim kladionicama nekad problem uplatiti i po nekoliko stotina kuna, u internet kladionicama je moguće uplatiti i po nekoliko tisuća dolara.
  • Udobnost – U online kladionicama nikada nema gužvi i vi ste uvjek prvi na redu. I pri tome vas nije briga da li vani pada kiša, snijeg ili sunce prži jer ste udobno zavaljeni u vašu fotelju.