Klađenje na Formulu 1

Ako ste ljubitelj brzine i adrenalina, tada ste vjerovatno i ljubitelj utrka Formule 1. A za sve ljubitelje Formule 1 koji se vole okladiti na svoje ljubimce nudimo nekoliko savjeta kako bi klađenje bilo što uspješnije, te Formula 1 donese i vama nešto novca, a ne samo Berniju Ecclestoneu.

Proučite formu ekipe

Za razliku od toliko drugih sportova kod kojih vještina pojedinca ima presudnu ulogu, bez obzira da li je riječ o individualnim ili momčadskim sportovima, u Formuli 1 cijela ekipa mora biti na vrhunskom nivou da bi vozač zasjeo na pobjedničko postolje. Bez obzira koliko je vozač dobar, ako njegova ekipa zakaže (npr. bolid nije dobro složen ili je posada u pitu spora i neuigrana, vozač gotovo da nema šanse za pobjedu.
Informacije o nekoj momčadi i njegovom bolidu mogu zlata vrijediti, te se stoga isplati pratiti razne web stranice i blogove koje donose najsvježije informacije o njima. Mi svakako preporučamo www.gp1.hr.

Upoznajte staze

Najveći utjecaj u Formuli 1 osim sirove brzine je karakteristika same staze. Stoga proučite dobro staze, istražite kome najviše pogoduju i zašto. Mogli biste se iznenaditi saznavši da na nekoj stazi svake godine su jedni te isti vozači ili ekipe na pobjedničkom postolju. Također vozaču kojem je određena staza domaći teren (tj. stalno vježba na njoj), ima veliku prednost nad konkurencijom.
Uz staze je povezano i vrijeme. Silverstone je poznat po naglim i iznenadnim pljuskovima, što uvelike otežava utrku i često ima za posljedicu nepredviđene situacije u kojima biti favorit ne znači puno.

Ne zaboravite da ne morate uvijek pogoditi pobjednika. Možete se također kladiti tko će završiti na pobjedničkom postolju, a to je vrlo često puno lakše nego znati tko će pobjediti.
Bet-at-Home je odlično mjesto za klađenje na Formulu 1 .