Klađenje na nogomet

Kod nas je nogomet veoma popularan i svi se vole hvaliti kao veliki poznavatelji istoga. Međutim to ne znači da su automatski dobri i u klađenju na nogomet. Tek nakon nekog vremena (i podosta izgubljenih novaca) shvate da to i nije tako jednostavno. Razlog tome je što su kladionice još veći poznavatelji nogometa od kladitelja. Stoga donosimo nekoliko savjeta za uspješnije klađenje na nogomet.

Držite se jednostavnog

Najjednostavije, i za kladitelja najlakše pogoditi, je kladiti se na ishod nogometne utakmice. Kladionice to znaju i zato nude pregršt raznih drugih mogućnosti klađenja. Pa tako u nekim kladionicama imate mogućnost staviti preko 50 različitih oklada na samo jednu nogometnu utakmicu. Cilj ovoga nije ništa drugo nego privući kladitelja da se kladi na oklade koje vrlo slabo poznaje, i na taj način brže izgubi novac.

Pronađite najbolje koeficijente

Ovo zvuči vrlo logično, ali puno kladitelja se kladi u samo jednoj kladionici, pa niti ne primjeti da su u nekoj drugoj kladionici koeficijenti puno bolji za neku okladu. Svaki ozbiljniji kladitelj bi trebao imati račune u nekoliko online kladionica i zatim uspoređivati koeficijente u svima njima te se kladiti u onoj koja daje najbolji koeficijent za događaj na koji se želi kladiti. Na duže staze tako možete uštediti puno novaca.

Smanjite broj parova na listiću

Jedan od najjednostavnijih načina da povećate isplatu na svojem listiću je da stavite više parova na njega. Ali većina ljudi pretjera u tome. Iznenađenja u nogometu uvijek postoje pa ako stavite 10 ili više parova na listić, postoji velika šansa da ćete barem 1 promašiti i izgubiti novce. Stoga nikako ne preporučujemo staviti na listić više od 5-6 parova. Naravno i oni moraju biti pažljivo izabrani. Ukoliko ne možete pronaći dovoljno kvalitetnih parova bolje je čak se uopće ne kladiti nego staviti neki par za koji niste sigurni.
Bolje dignuti novce na listiću sa manjim brojem parova, nego izgubiti listić sa 15 parova, gdje ste neke parove stavljali samo zato da podebljate koeficijent.

Koristite promocije

Većina online kladionica nudi svojim igračima različite promocije, pa se tako tu mogu naći razni bonusi, besplatne oklade, povratak novca u slučaju gubitka, poboljšani koeficijenti i slično. Pametni igrači obračaju pažnju na ovakve ponude, jer one u biti smanjuju prednost koju kladionica ima nad njima, te u konačnici mogu značiti razliku između dobitka i gubitka u klađenju.